Nederlands
Français
Ontdek onze opleidingen
Bekijk de kalender
Vorige

Volg de juiste opleiding elektriciteit

Veiligheid is altijd een topprioriteit binnen uw onderneming. Voor uzelf en uw medewerkers, maar evengoed voor uw klanten en leveranciers. Om die veiligheid te garanderen is de juiste opleiding elektriciteit een basisvereiste. Zo bent u ook wettelijk altijd helemaal in orde.

Wie volgt welke opleiding elektriciteit?

U hebt de keuze uit een reeks nuttige opleidingen elektriciteit die de vakbekwaamheid van uw mensen bevorderen. De BA4- en BA5-opleiding zijn de bekendste. We lijsten de voornaamste opleidingen elektriciteit even op.

 

Opleiding elektriciteit: start met BA4-opleiding

Wilt u uw mensen een BA4-opleiding laten volgen? Dan kan dat probleemloos. Want deze opleiding elektriciteit vereist geen speciale voorkennis. Dat betekent dat eender wie deze opleiding mag volgen. In deze basisopleiding elektriciteit leert u de grootste elektrische risico’s herkennen en krijgt u ook een eerste introductie om kleine elektrische ingrepen zelf toe te passen.

 

BA5-opleiding elektriciteit voor gevorderden

BA4-opleiding succesvol afgerond? Dan is de BA5-opleiding de volgende logische stap. Die gaat veel dieper in op de basismaterie die uw medewerker in de BA4-opleiding aangeboden kreeg. Een greep uit de onderwerpen die aan bod komen in deze uitgebreide opleiding elektriciteit:

  • IP-codes
  • leidingkeuzes
  • uitschakelcurves
  • netsystemen
Wie volgt welke opleiding elektriciteit?

Opleiding elektriciteit: hoogspanningsschakelen

Deze opleiding elektriciteit is een gespecialiseerde opleiding die focust op hoogspanningsschakelen en die diepgaande kennis vereist. Daarom bieden we deze cursus alleen op maat van uw bedrijf en de behoeften van uw onderneming. Deze gespecialiseerde opleiding elektriciteit krijgt u in-company. Tijdens deze leerrijke sessie leren uw medewerkers om verantwoord te schakelen op een hoogspanningsinstallatie.

Opleiding elektriciteit: start met BA4-opleiding

Opleiding elektriciteit: introductie nieuw AREI

Sinds juni 2020 is het nieuw AREI van kracht. Die herziening van het AREI brengt op verschillende vlakken aanzienlijke wijzigingen teweeg. Het is dan ook belangrijk om meteen mee te zijn met de nieuwste ontwikkelingen. Daarom biedt Training Center van OCB binnen het aanbod opleiding elektriciteit ook een cursus Introductie nieuw AREI aan.

 

Opleiding elektriciteit: kies voor gespecialiseerde trainers

Elektriciteit is een te belangrijk onderwerp om onzorgvuldig mee om te gaan. Kies daarom voor experts in hun vak.

Die maken u en uw medewerkers op een gespecialiseerde manier wegwijs in alle voorschriften, reglementen en technieken. Om u die garantie te bieden, volgen ze de wetgeving op de voet en vertalen ze in duidelijke lespakketten die u concreet toepast. Ontdek alles over de opleiding elektriciteit die het beste past bij u en uw onderneming. Keuze gemaakt? Schrijf u dan snel in.

Welke opleiding
zoekt u?

Een opleiding op maat nodig?

Wilt u een opleiding op maat organiseren in uw bedrijf? Dat kan!
Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!
Vraag een offerte aan
Na een periode van 2 maanden geen opleidingen te kunnen geven omwille van Covid-19, worden de opleidingen van Training Center terug opgestart. Om dit veilig te kunnen doen, blijven de Coronamaatregelen geldig. Zo wordt er opleiding gegeven in kleinere groepen om voldoende afstand tussen de cursisten en de lesgever te kunnen garanderen, wordt het dragen van mondmaskers tijdelijk verplicht en worden de opleidingslokalen steeds verlucht en gedesinfecteerd. Neem zeker een kijkje in onze digitale agenda voor de openstaande opleidingen. #samentegencorona