Nederlands
Français
Ontdek onze opleidingen
Bekijk de kalender

Introductie nieuw AREI

Structuur en belangrijke wijzigingen 2020

Vanaf 1 juni 2020 is het “nieuw AREI” van toepassing. De wijzigingen die deze intrede teweeg brengen kunnen een ingrijpende invloed hebben op ontwerp, uitvoering en controle van de elektrische installaties. Om eventuele problemen en niet-conformiteiten als installateur, studiebureel, ed. te vermijden bent u best op de hoogte van de nieuwe situatie.

 

Daarom organiseert Training Center enkele dagen om een introductie te geven betreffende het nieuwe AREI dat in juni 2020 in werking zal treden.

 

Tijdens deze studiedag wordt de nieuwe structuur van de reglementering behandeld en worden de belangrijkste wijzigingen ten opzichte van het huidige AREI onder de loep genomen voor wat laagspanning en zeer lage spanning betreft.

Praktische info over de dagopleiding

 

Onze opleidingen kunnen online en fysiek gevolgd worden.

Inschrijven kan via de het aanvraagformulier.

Indien u nog vragen hebt over deze introductie van het nieuwe AREI, aarzel dan niet ons te contacteren.

Welke opleiding
zoekt u?

Een opleiding op maat nodig?

Wilt u een opleiding op maat organiseren in uw bedrijf? Dat kan!
Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!
Vraag een offerte aan
Na een periode van 2 maanden geen opleidingen te kunnen geven omwille van Covid-19, worden de opleidingen van Training Center terug opgestart. Om dit veilig te kunnen doen, blijven de Coronamaatregelen geldig. Zo wordt er opleiding gegeven in kleinere groepen om voldoende afstand tussen de cursisten en de lesgever te kunnen garanderen, wordt het dragen van mondmaskers tijdelijk verplicht en worden de opleidingslokalen steeds verlucht en gedesinfecteerd. Neem zeker een kijkje in onze digitale agenda voor de openstaande opleidingen. #samentegencorona