Nederlands
Français
Ontdek onze opleidingen
Bekijk de kalender

Opleiding elektriciteit: wie, wat, waar?

Als leden van de OCB groep kennen de lesgevers van Training Center de wetgevingen en normen van elektriciteit als geen ander. De ervaring en kennis die ze doorheen de jaren hebben opgebouwd, willen de lesgevers graag met u delen! De opleidingen elektriciteit zijn toegankelijk voor iedereen, want veilig omgaan met elektriciteit is voor iedereen van belang.

BA4 opleiding

 

Voor een opleiding BA4 is geen specifieke voorkennis vereist, deze opleiding elektriciteit kan dus door iedereen gevolgd worden. Waarin dieper wordt ingegaan tijdens de opleiding BA4 ontdekt u hier.

 

BA5 opleiding

 

Om de BA5 opleiding te volgen is het belangrijk dat u kennis heeft van de leerstof van de BA4 cursus, hetzij door de BA4 opleiding te volgen, hetzij door praktijkervaring. Een overzicht over de opleiding BA5 wordt u hier aangeboden.

De opleidingen BA4 en BA5 zijn standaard dagopleidingen, een tweedaagse opleiding kan ook op maat worden voorzien door onze lesgevers.
Volg onze dagopleiding BA4 en BA5!
Tijdens elke opleiding voorziet de lesgever voldoende tijd voor de cursisten om vragen te stellen.
Er is steeds ruimte voorzien om vragen te stellen.

Opleiding elektriciteit bij u of bij ons?

De opleidingen BA4 en BA5 kunnen in de opleidingscentra van Training Center te Kontich en Namur gevolgd worden. Daarnaast is het ook mogelijk om een opleiding BA4 en BA5 op maat aan te vragen om bij u in het bedrijf te laten doorgaan. De in-company opleiding is een opleiding elektriciteit op maat. Onze lesgever neemt contact met u op om uw behoeften en wensen te bespreken om zo te komen tot de opleiding BA4 en/of BA5 die u in gedachten hebt.

 

De data van de open opleidingen in onze centra zijn terug te vinden in de kalender. Voor een opleiding op maat kan u een offerte aanvragen, wij bezorgen u zo spoedig mogelijk een prijsofferte op maat.

De opleiding elektriciteit afsluiten

Afsluiten gebeurt met een test over de opleiding elektriciteit die u gevolgd hebt. Slaagt u voor deze test dan wordt er een getuigschrift afgeleverd. Kiest u er echter voor geen test af te leggen of bent u niet geslaagd voor de theoretische proef, dan wordt er enkel gezorgd voor een attest van aanwezigheid.

Welke opleiding
zoekt u?

Een opleiding op maat nodig?

Wilt u een opleiding op maat organiseren in uw bedrijf? Dat kan!
Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!
Vraag een offerte aan
Na een periode van 2 maanden geen opleidingen te kunnen geven omwille van Covid-19, worden de opleidingen van Training Center terug opgestart. Om dit veilig te kunnen doen, blijven de Coronamaatregelen geldig. Zo wordt er opleiding gegeven in kleinere groepen om voldoende afstand tussen de cursisten en de lesgever te kunnen garanderen, wordt het dragen van mondmaskers tijdelijk verplicht en worden de opleidingslokalen steeds verlucht en gedesinfecteerd. Neem zeker een kijkje in onze digitale agenda voor de openstaande opleidingen. #samentegencorona