Nederlands
Français
Ontdek onze opleidingen
Bekijk de kalender
Vorige

Verplichte opleiding asbestdeskundige inventarisatie

Bij de verkoop van constructies die gebouwd werden voor het jaar 2001, dient er in de loop van 2022 een asbestinventarisattest – kortweg asbestattest – aanwezig te zijn. Dit attest kan enkel opgemaakt worden door erkende asbestdeskundigen inventarisatie en dit volgens het inspectieprotocol van de OVAM (Openbare Vlaamse Afvalstoffen Maatschappij). Deze erkenning kan verkregen worden bij certificatie-instellingen na het volgen van de verplichte opleiding. De cursist legt een examen af bij OVAM. Na het slagen op het examen kan de deskundige zich laten certificeren bij een certificatie-instelling. De kwaliteit van het geleverde werk van de deskundige zal opgevolgd worden door middel van audits.

 

Om deze verplichte opleiding tot asbestdeskundige inventarisatie te kunnen volgen, moet hij of zij over de nodige basiskennis beschikken. Dit kan door het volgen van de basisopleiding asbestinventarisatie bij Training Center.

Kostprijs per deelnemer

1200,00
excl. BTW
1452,00
incl. BTW

Een KMO die investeert in opleiding en advies kan 30 procent steun genieten via de kmo-portefeuille. U ontvangt maximaal € 7.500 steun per jaar.

Startdatum:

22, 23 en 29 mei 2024


Locatie:

Training Center OCB - Koningin Astridlaan 60 - 2550 Kontich

Aantal plaatsen beschikbaar: 9 Inschrijven

Inschrijven

Opleiding

Verplichte opleiding asbestdeskundige inventarisatie

Startdatum

Locatie


Indien u moeilijkheden ervaart bij uw inschrijving, mag u ons altijd telefonisch contacteren.

E-mailadres *

Telefoon/mobiel *

Straat *

Nr. + bus*

Postcode *

Gemeente *

Opmerkingen

Gegevens opleidingsverantwoordelijke

Voornaam *

Naam*

Gegevens cursist(en)

Voornaam *

Naam*

E-mailadres*

Inschrijven

Een opleiding op maat nodig?

Wilt u een opleiding op maat organiseren in uw bedrijf? Dat kan!
Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!
Vraag een offerte aan
Na een periode van 2 maanden geen opleidingen te kunnen geven omwille van Covid-19, worden de opleidingen van Training Center terug opgestart. Om dit veilig te kunnen doen, blijven de Coronamaatregelen geldig. Zo wordt er opleiding gegeven in kleinere groepen om voldoende afstand tussen de cursisten en de lesgever te kunnen garanderen, wordt het dragen van mondmaskers tijdelijk verplicht en worden de opleidingslokalen steeds verlucht en gedesinfecteerd. Neem zeker een kijkje in onze digitale agenda voor de openstaande opleidingen. #samentegencorona