Nederlands
Français
Ontdek onze opleidingen
Bekijk de kalender

Welke opleiding volgen bij Training Center?

Diverse technische opleidingen

Bij Training Center, member of OCB, kunnen er technische veiligheidsopleidingen gevolgd worden. U kan de opleidingen in ons opleidingscentrum volgen, maar wij kunnen ook de cursussen bij jullie verzorgen. De opleidingen die u bij Training Center kan volgen bevinden zich in de domeinen elektriciteit, gas en hefwerktuigen.

Elektriciteitsopleiding

 


Opleiding aardgas - Cerga 

 

  • Basisopleiding van Cerga
  • Monteursopleiding van Cerga
  • Jaarlijkse permanente bijscholing van Cerga
Welke opleiding volgen bij Training Center?

Opleiding hefwerktuigen en mobiele arbeidsmiddelen

 

Bij Training Center, member of OCB, kunnen er technische veiligheidsopleidingen gevolgd worden.

Volgens artikel IV. 3-7 van de Codex worden er specifieke bepalingen opgelegd betreffende het gebruik van hefwerktuigen: “mobiele arbeidsmiddelen met eigen aandrijving mogen alleen worden bestuurd door werknemers die een adequate opleiding voor het veilig besturen van deze arbeidsmiddelen hebben gekregen”.

 

Duurtijd van onze opleidingen

De opleidingen worden doorgaans gegeven op 1 dag. Indien u een vorming aan uw werknemers wenst te geven van 2 dagen, is dit zeker mogelijk. Hiervoor kan u een offerte op maat vragen. Onze lesgever neemt dan na uw akkoord contact om een opleiding op maat samen te stellen, hierin gaat hij dieper in op de zaken die belangrijk zijn voor u en uw werknemers. De onderdelen waar u minder belang aan hecht, zullen in beperkte maten opgenomen worden in de cursus.

Beroep doen op de technische opleidingen van Training Center?

Een opleiding op maat?

 

Vraag uw offerte hier aan en onze diensten sturen u eerstdaags een prijsvoorstel voor een opleiding op maat bij u op kantoor.

 

Een open technische opleiding volgen?

 

Naast de opleidingen op maat voorzien wij ook jaarlijks meerdere open opleidingen in ons opleidingscentrum van Kontich, maar ook in Namur. De kalender kan u hier terugvinden. U kan zich hier rechtstreeks inschrijven voor de opleiding die u het beste uitkomt.

Een open technische opleiding volgen?

Welke opleiding
zoekt u?

Een opleiding op maat nodig?

Wilt u een opleiding op maat organiseren in uw bedrijf? Dat kan!
Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!
Vraag een offerte aan
Na een periode van 2 maanden geen opleidingen te kunnen geven omwille van Covid-19, worden de opleidingen van Training Center terug opgestart. Om dit veilig te kunnen doen, blijven de Coronamaatregelen geldig. Zo wordt er opleiding gegeven in kleinere groepen om voldoende afstand tussen de cursisten en de lesgever te kunnen garanderen, wordt het dragen van mondmaskers tijdelijk verplicht en worden de opleidingslokalen steeds verlucht en gedesinfecteerd. Neem zeker een kijkje in onze digitale agenda voor de openstaande opleidingen. #samentegencorona