Nederlands
Français
Ontdek onze opleidingen
Bekijk de kalender

Jaarlijkse bijscholing asbestdeskundige inventarisatie 2024

Elke persoonsgecertificeerde asbestdeskundige inventarisatie moet jaarlijks een verplichte bijscholing volgen bij een erkende certificatie-instelling asbest. Hiervoor kan u bij Training Center terecht. Deze opleiding, exclusief voor deskundigen aangesloten bij COPRO, biedt een uitgebreid programma om ervoor te zorgen dat de deelnemers volledig op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen en vereisten.

Inhoud van de opleiding

Dag 1:

  • Wijzigingen in de wetgeving
  • Gemene delen en gemeenschappelijk gebruikte delen
  • Werken met het Inspectieprotocol en de databank
  • Inleiding case

Thuis:

  • Ingeven case in de databank

Dag 2:

  • Inspanningsverplichtingen en aansprakelijkheden
  • Cases
  • Vragen / aandachtspunten

 

 

Moet elke ADI deze opleiding volgen?

De verplichting tot het volgen van de bijscholing moet gerespecteerd worden vanaf het jaar zelf van het verkrijgen van het persoonscertificaat.

Het praktijkgedeelte van de bijscholing van 2023 dient gevolgd te worden door iedereen die vanaf 1 januari 2024 het persoonscertificaat heeft verkregen. Aanvullend aan de bijscholing voor 2024 (vanaf juni beschikbaar).

Praktische info 

Wanneer:  Bekijk onze online kalender voor de geplande sessies.

Prijs: 650,00 € excl. btw

Inschrijven via onze kalender

Training Center bv is erkend door de KMO-portefeuille. U kan tot 30 % van het opleidingsbedrag gesubsidieerd krijgen voor de overheid. Het erkenningsnummer van Training Center is DV.O232916.

Welke opleiding
zoekt u?

Een opleiding op maat nodig?

Wilt u een opleiding op maat organiseren in uw bedrijf? Dat kan!
Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!
Vraag een offerte aan
Na een periode van 2 maanden geen opleidingen te kunnen geven omwille van Covid-19, worden de opleidingen van Training Center terug opgestart. Om dit veilig te kunnen doen, blijven de Coronamaatregelen geldig. Zo wordt er opleiding gegeven in kleinere groepen om voldoende afstand tussen de cursisten en de lesgever te kunnen garanderen, wordt het dragen van mondmaskers tijdelijk verplicht en worden de opleidingslokalen steeds verlucht en gedesinfecteerd. Neem zeker een kijkje in onze digitale agenda voor de openstaande opleidingen. #samentegencorona