Nederlands
Français
Ontdek onze opleidingen
Bekijk de kalender
Vorige

BA5-opleiding: word elektriciteitsexpert

Hebt u net de BA4-opleiding bij OCB-Training Center achter de rug? Dan is uw honger naar meer kennis wellicht groot. Goed nieuws: dankzij de BA5-opleiding stillen we die honger meteen. Tijdens die opleiding gaat u dieper in op een heel aantal aspecten binnen elektriciteit en diept u uw basiskennis verder uit. Meer weten? In onze blog wordt alles meteen duidelijk.

BA5-opleiding voor u?

U hebt het al begrepen: de BA5-opleiding elektriciteit volgen zonder basiskennis is onmogelijk. Hebt u aantoonbare expertise? Dan telt die uiteraard ook mee. Zonder ervaring volgt u best eerst onze BA4-opleiding. Eenmaal uw kennis up-to-date is, leert u dankzij de BA5-opleiding nog veiliger te werken met elektriciteit. Net daarom is het zo belangrijk om uw bestaande kennis te verbreden.

 

Dit staat er op het programma in de BA5-opleiding

Tijdens de BA5-opleiding wordt u ondergedompeld in een bad van elektriciteitskennis. Diverse nieuwe facetten van werken met elektriciteit krijgen in deze cursus een veel bredere invulling.

BA5-opleiding voor u?

Zo krijgt u meer inzicht in de IP-codes en spanningsgebieden, leert u hoe en waar u differentieelschakelaars, automaten en smeltveiligheden moet gebruiken en leggen we u uit hoe u accurate berekeningen maakt voor de beveiliging van elektriciteitsnetwerken.

 

Gedurende de BA5-opleiding komen ook onderwerpen als isolatie en aarding van huishoudelijke en industriële elektrische installaties aan bod. Daarnaast bespreken de ervaren lesgevers uitschakelcurves van automaten en smeltveiligheden.

Zin om de BA5-opleiding bij te wonen?

Test meteen wat u opstak van de BA5-opleiding

De BA5-opleiding is allerminst vrijblijvend. Want op het einde van de opleidingsdag krijgt u de gelegenheid om uw opgedane kennis te testen. Daarvoor bieden we u een theoretische proef aan. Behaalt u een score van minstens 60 procent? Dan krijgt u een getuigschrift. Deelnemers die niet deelnemen aan de test bezorgen we een aanwezigheidsattest.

 

BA5-opleiding in ons opleidingscentrum of in uw bedrijf

Zin om de BA5-opleiding bij te wonen? Dan staan onze opleidingscentra in Kontich en Namen voor u open. Onze ervaren instructeurs maken u er maar wat graag vertrouwd met alle finesses van elektriciteit.

Maar ze komen net zo graag bij u langs. Zijn er meerdere medewerkers in uw bedrijf gebaat bij deze BA5-opleiding? Dan bekijken we samen met u welke onderwerpen we het best belichten tijdens deze eigen inhouse-training.

 

Interesse in een BA5-opleiding? Vraag naar de mogelijkheden!

Welke opleiding
zoekt u?

Een opleiding op maat nodig?

Wilt u een opleiding op maat organiseren in uw bedrijf? Dat kan!
Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!
Vraag een offerte aan
Na een periode van 2 maanden geen opleidingen te kunnen geven omwille van Covid-19, worden de opleidingen van Training Center terug opgestart. Om dit veilig te kunnen doen, blijven de Coronamaatregelen geldig. Zo wordt er opleiding gegeven in kleinere groepen om voldoende afstand tussen de cursisten en de lesgever te kunnen garanderen, wordt het dragen van mondmaskers tijdelijk verplicht en worden de opleidingslokalen steeds verlucht en gedesinfecteerd. Neem zeker een kijkje in onze digitale agenda voor de openstaande opleidingen. #samentegencorona