Nederlands
Français
Ontdek onze opleidingen
Bekijk de kalender

Voorregistratie verplichte opleiding asbest

Deze verplichte opleiding zal in het najaar van 2021 van start gaan bij Training Center member of OCB group. U kan zich hier op een wachtlijst plaatsen zodat we u als eerste kunnen contacteren zodra deze opleiding van start kan gaan.

Firma
BTW-nummer
Naam cursist *
E-mailadres cursist *
Ter info: Om deze verplichte opleiding tot asbestdeskundige inventarisatie te kunnen volgen, moet hij of zij over de nodige basiskennis beschikken. Dit kan door het volgen van de basisopleiding asbestinventarisatie bij Training Center. Hier kan voor ingeschreven worden via https://opleidingenasbest.be/.
 

Welke opleiding
zoekt u?

Een opleiding op maat nodig?

Wilt u een opleiding op maat organiseren in uw bedrijf? Dat kan!
Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!
Vraag een offerte aan
Na een periode van 2 maanden geen opleidingen te kunnen geven omwille van Covid-19, worden de opleidingen van Training Center terug opgestart. Om dit veilig te kunnen doen, blijven de Coronamaatregelen geldig. Zo wordt er opleiding gegeven in kleinere groepen om voldoende afstand tussen de cursisten en de lesgever te kunnen garanderen, wordt het dragen van mondmaskers tijdelijk verplicht en worden de opleidingslokalen steeds verlucht en gedesinfecteerd. Neem zeker een kijkje in onze digitale agenda voor de openstaande opleidingen. #samentegencorona