Nederlands
Français
Het opleidingscentrum voor veiligheidsopleidingen.
Ontdek al onze opleidingen
Vorige

Opleidingskalender 2022

Corona is nog steeds onder ons, maar dat mag ons niet tegenhouden om te willen bijleren. Een nieuw jaar, een nieuwe kans om je kennis uit te breiden. Bij de veiligheidsopleidingen van Training Center zit je goed.

 

Opleidingen elektriciteit

Training Center biedt opleidingen elektriciteit aan op 2 manieren:

  1. open opleidingen in ons opleidingcenter
  2. opleidingen op maat in uw kantoren

De open opleidingen zijn ideaal voor firma's die slechts enkele werknemers wensen in te schrijven voor een opleiding BA4, BA5 of introductie nieuw AREI.

Is de groep werknemers groter, dan komt onze lesgever graag ter plaatse!

 

Opleidingen Cerga

Naast de basisopleiding Cerga, biedt Trainig Center ook de monteursopleiding van Cerga aan. Deze opleidingen gaan voornamelijk door in de opleidingslokalen van Training Center. Wenst u toch met een grote groep binnen uw firma de opleidingen van Cerga te volgen? Dan kan onze ervaren lesgever zich ook naar uw lokalen verplaatsen.

 

Opleidingen asbest

De basisopleiding asbestinventarisatie wordt door Training Center integraal digitaal aangeboden. U volgt de opleiding wanneer u dat wenst en dit op uw eigen tempo. Bij bestelling van de basisopleiding asbestinventarisatie kan u na betaling onmiddelijk aan de slag.

In het voorjaar gaat de verplichte opleiding asbestinventarisatie van start. Zet u op onze wachtlijst om op de hoogte te blijven van alle verdere ontwikkelingen in deze nieuwe opleiding.

 

Opleidingen hefwerktuigen

Veilig werken op hoogte of met heftoestellen is heel belangrijk voor al uw werknemers die sporadisch of dagdagelijks taken dient uit te voeren met deze toestellen. Deze opleidingen geeft Training Center enkel bij de opdrachtgever en dit met jouw toestellen, in de vertrouwde omgeving van uw werknemers.

 

Via onze kalender kan u een overzicht vinden van onze opleidingen voorjaar 2022. Alle info werd ook in een handige gids gegoten.

 

 

DOWNLOAD HIER UW PRAKTRISCHE GIDS

VEILIGHEIDSOPLEIDINGEN 2022

Welke opleiding
zoekt u?

Een opleiding op maat nodig?

Wilt u een opleiding op maat organiseren in uw bedrijf? Dat kan!
Laat ons weten waarmee wij u kunnen helpen!
Vraag een offerte aan
Na een periode van 2 maanden geen opleidingen te kunnen geven omwille van Covid-19, worden de opleidingen van Training Center terug opgestart. Om dit veilig te kunnen doen, blijven de Coronamaatregelen geldig. Zo wordt er opleiding gegeven in kleinere groepen om voldoende afstand tussen de cursisten en de lesgever te kunnen garanderen, wordt het dragen van mondmaskers tijdelijk verplicht en worden de opleidingslokalen steeds verlucht en gedesinfecteerd. Neem zeker een kijkje in onze digitale agenda voor de openstaande opleidingen. #samentegencorona